Fotózás

Reklám és termékfotózás

Stúdiónkban videózást és termékfotózást is végzünk. Ezeket a folyamatokat minőségi és kreatív oldalról közelítjük meg hiszen elengedhetetlen a hiteles tartalmakhoz. Célunk, hogy olyan figyelemfelkeltő tartalmak szülessenek, melyeken a felhasználók szeme megakad és bármilyen platformon megállják a helyüket.

Ezeknek a fotózásoknak a költségei nagyban függnek a termékek nagyságától, számától, anyagától valamint a fotózás időtartamától és helyszínétől is. Éppen ezért ezek mindig előzetes megbeszélést igényelnek ahol a vállalkozás igényeire szabhatjuk a közös munkát.

A termékfotózás és reklám fotózás árát több tényező is befolyásolja. A költség függ a termék anyagától, nagyságától, a fotózandó termékek számától, valamint a fotózás időtartamától és helyszínétől is. Éppen ezért több opciót is a figyelmedbe ajánlanék

Contact

Hívj bizalommal!

Kérj ingyenes árajánlatot!

A *-gal megjelölt mezők kitöltése szükséges az űrlap elküldéséhez.

Hírlevél

Hírlevelünkön keresztül rendszeresen informálódhat aktuális ajánlatainkról, újdonságainkról és eseményeinkről. Sőt még ennél is többről: exkluzív, üzleteinkben beváltható kuponokat és esemény meghívókat küldünk térítésmentesen azoknak, akik feliratkoztak hírlevelünkre. Mindez teljesen ingyenes és nem jár további kötelezettséggel. A következőket kell tennie: egyszerűen töltse ki a lenti nyomtatványt, kattintson a »küldés« gombra, hogy a jövőben megkaphassa a WebCompass személyes ajánlatait. Bármikor leiratkozhat hírlevél szolgáltatásunkról.

Contact