Grafikai tervezés

Grafikáinknak csak a képzeleted szab határt

Arculattervezés

Vállalkozásodnak nagyon fontos, hogy a potenciális vevőid felé jó imázst, jó benyomást kelts. A grafikai arculattervezésnek elsődleges szerepe van ebben, hiszen a képi megjelenés által ismernek meg a jövőbeli ügyfeleid. Cégednek éppen ezért, nagy odafigyeléssel kell kialakítani a céges arculatát. Arculatod legyen egyedi, a színek és a formák legyenek összhangban, összességében pozitív megítélést kell, hogy keltsél a vevőkben.

Kiemelkedő fontosságú az arculat, a logó. Egy jól megtervezett logó bizalmat épít a leendő ügyfélben. A logód legyen szép, felismerhető, egyedi és utaljon a termékeidre/szolgáltatásaidra. A potencionális vásárló szívesebben köt üzletet egy olyan céggel, aki egy korrekt vizuális megjelenéssel rendelkezik. De ide tartozik a logón kívül a névjegykártyád és pl. a weboldalad is, melyeket a potenciális ügyfeleid lehet, hogy hamarabb látnak meg vizuálisan, mint ahogy veled személyesen találkoznának. Éppen ezért, ha ebben az első pillanatban nem sikerült őt az arculatoddal meggyőzni, lehet hogy üzletet is veszíthetsz.

Ehhez nyújtunk segítséget, megtervezzük céged arculatát. Tervezés során látványtervvel mutatjuk meg, hogy a valóságban hogyan fog megjelenni a logód pl. egy világítótáblán üzleted felett, céges pólón, vagy céges autód oldalán.

Ha szeretnéd kialakítani céged arculatát vagy felfrissítenéd a jelenlegi megjelenésedet, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Pár példa arra, hogy mikre lehet szükséged egy arculat elkészítésekor:

Logó tervezés

Névjegykártya

Banner tervek

Brossúra

Grafika

Az arculatod elkészítése után, következő feladat a grafikai anyagok elkészítése. Ezekkel tudod cégedet, termékeidet, szolgáltatásaidat népszerűsíteni.

Nagyon fontos hogy az üzeneted eljusson a célközönséghez, katalógusaid, kiadványaid érdekesek, plakátjaid figyelemfelkeltőek legyenek és illeszkedjenek a céged arculatához.

Egy jól megtervezett szórólap, plakát nagy mértékben elősegíti vállalkozásod sikerességét. Grafikai anyagok tervezésénél figyelembe kell venni, hogy legyen egyedi, kreatív, blickfangos (szembeötlő, feltűnő, rabul ejtően szép) DE:

Átlátható, letisztult kialakítású
Helyes, megfelelő nyelvtani tördelésű
Olvasható tartalom rendelkezzen
Arculati elemek megfelelően jelenjenek meg
Kiváló minőségben nyomtassuk, kivitelezzük

Contact

Hívj bizalommal!

Kérj ingyenes árajánlatot!

A *-gal megjelölt mezők kitöltése szükséges az űrlap elküldéséhez.

Hírlevél

Hírlevelünkön keresztül rendszeresen informálódhat aktuális ajánlatainkról, újdonságainkról és eseményeinkről. Sőt még ennél is többről: exkluzív, üzleteinkben beváltható kuponokat és esemény meghívókat küldünk térítésmentesen azoknak, akik feliratkoztak hírlevelünkre. Mindez teljesen ingyenes és nem jár további kötelezettséggel. A következőket kell tennie: egyszerűen töltse ki a lenti nyomtatványt, kattintson a »küldés« gombra, hogy a jövőben megkaphassa a WebCompass személyes ajánlatait. Bármikor leiratkozhat hírlevél szolgáltatásunkról.

Contact