webcompass, ahonnan a sikeres márkák és vállalkozások kerülnek ki.

Segítünk sikerre vinni a vállalkozásodat.

A Webcompass nem egy nagyvállalat, ahol nyomonkövethetetlen, hogy ki milyen munkafolyamatot lát el. Olyan fiatal magánvállalkozó páros vagyunk, akik a szabadidejüket is sokszor az informatikai világ bűvkörében töltik, éppen ezért mindig naprakészek vagyunk az aktuális trendek változásaival.

ÁTFOGÓ BRANDÉPÍTÉS ÉS ONLINE KOMMUNIKÁCIÓ

Ez hosszútávú, tudatos építkezés, aminek eredménye, hogy márkád a megalkotott brand és marketing stratégiának köszönhetően olyan pozícionálást kapjon, ami egyedi helyzetet biztosít számodra a piacon, kikerülve az árversenyből.

A MÁRKÁDBÓL OLYAN BRAND ÉPÜL, AHOL A VÁSÁRLÓK RAJONGÓKKÁ VÁLNAK.

VEVŐSZERZŐ ONLINE KAMPÁNYOK

Az új, általunk generált potenciális látogatókból érdeklődők lesznek, érdeklődőkből új vásárlók, belőlük pedig visszatérő vásárlók (ettől válik egy vállalkozás fenntarthatóvá ). Röviden ezt nevezzük értékesítési tölcsérnek.

Ez egy rövidtávon behatárolható folyamat. Olyan eseti online kampányok indulnak, melyek köszönhetően új vevőid lesznek, a visszatérő vásárlások gyakorisága megnő és a cégednél elköltött pénz mennyisége is növekszik. 

BUSINESS ÉS MARKETING TANÁCSADÁS

Tanácsadó programunk keretén belül vezetjük a marketinged, segítjük a bizniszed tervezését és napi kapcsolatban vagyunk. Fogjuk a kezed és szakmai iránymutatást adunk, folyamatos egyeztetéssel segítjük a projektet sikerre vinni.

 

A konkrét kivitelezést a meglévő kollégáid vagy Te magad látod el, de munkát mentorálással, és optimalizálási javaslatokkal mi segítjük. Átnézünk mindent, és mindennapi konzultációt adunk. Tapasztalatunkat és szakmai tudásunkat tesszük elérhetővé számodra.

ONLINE MARKETING TANÁCSADÁS ÉS KONZULTÁCIÓ

Ez a konzultáció nagy segítségedre lesz, ha át szeretnéd látni az online marketing világát.

Egyedül vezeted a vállalkozásodat és szeretnéd egy szakértővel átbeszélni, hogy jó úton haladsz-e? Hatékonyságodat növelhetjük iránymutatásokkal, ami abban az esetben is hasznos lesz, ha rendelkezel saját marketingesekkel, de szeretnél rálátást a munkájukra, hogy tudd, valóban  jó eszközökkel, és költséghatékonyan dolgoznak-e.