Marketing

Közösségi kommunikáció

Manapság nem elég jelen lenni a közösségi média platformjain, tisztában kell lennünk azokkal a kulcsfontosságú tényezőkkel, hogy pontosan kinek, mikor, mit és hogyan érdemes közölnünk. Ahhoz hogy valódi közösséget teremtsünk fontos, hogy milyen háttérrel látjuk el a kommunikációnkat, oldalunknak nem szabad elvesznie az újabb direkt reklámfelületek között.

Ezeket a folyamatokat visszük végig:

– Felmérjük a vállalkozásod célcsoportját. Elengedhetetlen tudni azokat az információkat, hogy akiket megcélzunk és akikhez szólunk mire kiváncsiak, milyen témák érdeklik őket. Ezzel a munkafolyamattal ágyazunk meg a megfelelő kommunikációnak.
– Amint meghatároztuk a célcsoportot, kiválasztjuk azokat a platformokat, ahol a vállalkozás jelen szeretne lenni
– igény szerint teljes anyagokat gyártunk a kretív ötlettől egészen a megosztásig.
– kezeljük az oldalon történő aktivitásokat, hirdetéseket, kiemeléseket tehát építjük a közösséget.

Tartalomgyártás

Stúdiónkban videózást és termékfotózást is végzünk. Ezeket a folyamatokat minőségi és kreatív oldalról közelítjük meg hiszen elengedhetetlen a hiteles tartalmakhoz. Célunk, hogy olyan közösségi média kompatibilis tartalmak szülessenek, melyeken a felhasználók szeme megakad akkor is ha éppen csak görgetik a hírfolyamot.

Mire számíthatsz tőlünk? :
-Elkészítjük a vállalkozásod igényeinek megfelelően a kész posztokat.
– Készitünk szöveges tartalmakat valamint igény szerint akár nyereményjáték szabályzatot is
– Termékbemutatáshoz akár videós anyagot is forgatunk

Közösségi média stratégia

A megfelelő, egységes hatás érdekében minden márkakommunikáció alapját egy jól átgondolt stratégia képzi.
Egy alaposan kidolgozott terv nemcsak abban segit a vállalkozásnak,hogy nyomon tudjuk követni a célokat és azok teljesülését, hanem szerves részét képzi a marketingcsatornák által alkotott együttműködéseknek.

Hogyan is néz ki mindez nálunk?

– először is alaposan átbeszéljük az üzlet céljait, piacát, versenyelőnyeit
– meghatározzuk azokat az irányokat, amik a marketingünket segiteni fogják. Kiemelt szerepet szánva a közösségi platformoknak.
– végül példákon keresztül bemutatjuk azt a kommunikációs stilust, ami a leghatékonyabb munkához vezet.

Facebook-Instagram hirdetések

Fontosnak tartjuk, hogy kidolgozzuk és közösen átbeszéljük azokat a célokat amellyel a leghatékonyabban el tudjuk érni a kitűzött eredményeket. Ezek olyan kampánytervek, amik a legrövidebb idő alatt hozzák meg az elérni kívánt sikert. Egy csapatként dolgozunk a dinamikus fejlődésen és a célok megvalósításán mint például a termékértékesítés és brandismertség növelése.

Contact

Hívj bizalommal!

Kérj ingyenes árajánlatot!

A *-gal megjelölt mezők kitöltése szükséges az űrlap elküldéséhez.

Hírlevél

Hírlevelünkön keresztül rendszeresen informálódhat aktuális ajánlatainkról, újdonságainkról és eseményeinkről. Sőt még ennél is többről: exkluzív, üzleteinkben beváltható kuponokat és esemény meghívókat küldünk térítésmentesen azoknak, akik feliratkoztak hírlevelünkre. Mindez teljesen ingyenes és nem jár további kötelezettséggel. A következőket kell tennie: egyszerűen töltse ki a lenti nyomtatványt, kattintson a »küldés« gombra, hogy a jövőben megkaphassa a WebCompass személyes ajánlatait. Bármikor leiratkozhat hírlevél szolgáltatásunkról.

Contact