Üzemeltetés

RENDSZERGAZDA SZOLGÁLTATÁSOK

Informatika és rendszerkarbantartás szolgáltatás kis és középvállalkozásoknak

Rendszerkarbantartás

Rendszerkarbantartás

Teljes-körű megoldást biztosítunk a vállalati informatikában!

Rendszerkarbantartás

Ügyfeleink részére teljes-körű szolgáltatást nyújtunk a szerver felügyelettől kezdve a munkaállomások menedzselésén keresztül a felhasználói támogatásig. A rendszer-karbantartási feladatokon túl ügyfeleink egyedi igényeit is kiszolgáljuk, legyen szó hálózat építésről, a számítógéppark költöztetésről vagy hardver és szoftver beszerzésről.

Rendszerkarbantartásainkat az Önökkel kötött rendszer-karbantartási szerződésünkben rögzítettek szerint havi rendszerességgel, előre ütemezett helyszíni kiszállásokkal hajtjuk végre. A kiszállások során cége megbízott munkatársával előre egyeztetett-, és a havi karbantartás szerint ütemezett munkafolyamatainkat végezzük.

Telefonos és online ügyfélszolgálatunk segítségével a napi munkavégzése során felmerülő problémáit és az esetlegesen felmerülő hibákat szinte azonnal és díjmentesen orvosoljuk.

telefonos

Ingyenes telefonos ügyfélszolgálat

telefonos

Rendszerkarbantartás szolgáltatással rendelkező ügyfeleink részére a munkájuk során jelentkező szoftveres és hálózati alkalmazásokkal kapcsolatos problémáikra valamint informatikai kérdéseikre azonnali megoldást nyújtunk e díjmentes szolgáltatásunkkal. Rendszergazda szakembereink munkanapokon 7.00 órától 18.00 óráig fogadják hívását központi ügyfélszolgálati telefonszámunkon.

Telefonos ügyfélszolgálatunk működtetésével cége folyamatos informatikai támogatásban részesül, így segítve maximálisan az Ön zavartalan munkavégzését.
Összpontosíthat munkájára, cégünk az informatikai háttere stabil működését biztosítja.

hardver

Hardver szerviz

hardver

Szolgáltatásunk a rendszerkarbantartás szerződéssel rendelkező és eseti jelegű ügyfeleink részére is elérhető Irodaházunkban.Szerviz-szolgáltatásunkkal teljes-körű megoldást nyújtunk asztali számítógépek, notebookok, nyomtatók és más meghibásodott, nem megfelelően működő informatikai eszközök javítására. 24-48 órán belül díjmentes bevizsgáljuk meghibásodott eszközeit és a javításra egyedi árajánlatot készítünk ügyfeleinknek.

Garanciális időn belül keletkezett meghibásodásokkal is forduljon hozzánk, az Ön érdekképviseletében szakértelemmel járunk el!

HARDVER DIAGNOSZTIKA

A meghibásodott eszközökön 0-24 órás hardver teszteket végzünk, alkatrészről-alkatrészre.

MINŐSÉGI ALKATRÉSZEK

Az általunk szervizelt eszközökbe minden esetben minőségi, neves gyártók által forgalmazott alkatrészeket építünk be.

GARANCIÁLIS MUNKAVÉGZÉS

Az elvégzett munkákra és az általunk beépítésre került alkatrészekre teljes körű garanciát vállalunk.

AKÁR MÁSNAPRA

A beszállított eszközök adatmentését, tesztelését és javítását lehetőség szerint azonnal elkezdjük.

szerver

Szerver üzemeltetés folyamatos távoli felügyelet

szerver

Cégünk által üzemeltetett szervereket folyamatos online felügyelettel üzemeltetjük. Monitoring rendszerünk segítségével egy esetleges leállásról vagy egy nem várt meghibásodásról e-mailes riasztás formájában értesítés kapunk.

A szerverek biztonsági mentéseinek ellenőrzését rendszergazda szakembereink napi szinten végzik. Amennyiben szükséges módosítják, javítják, vagy újra konfigurálják a mentéseket. A szerverüzemeltetésbe tartozó helyszíni munkákat szakembereink egy előre egyeztetett időpontban munkaidőn kívül, általában hétvégén végzik.

A helyszíni szerver rendszerkarbantartás során a külső és belső tisztásokat, a merevlemezek állapotának kontrollálását, a szerver szünetmentes tápegységek tesztelését, esetlegesen az akkumulátora cseréjét végzik rendszergazda szakembereink.

Contact

Hívj bizalommal!

Kérj ingyenes árajánlatot!

A *-gal megjelölt mezők kitöltése szükséges az űrlap elküldéséhez.

Hírlevél

Hírlevelünkön keresztül rendszeresen informálódhat aktuális ajánlatainkról, újdonságainkról és eseményeinkről. Sőt még ennél is többről: exkluzív, üzleteinkben beváltható kuponokat és esemény meghívókat küldünk térítésmentesen azoknak, akik feliratkoztak hírlevelünkre. Mindez teljesen ingyenes és nem jár további kötelezettséggel. A következőket kell tennie: egyszerűen töltse ki a lenti nyomtatványt, kattintson a »küldés« gombra, hogy a jövőben megkaphassa a WebCompass személyes ajánlatait. Bármikor leiratkozhat hírlevél szolgáltatásunkról.

Contact