Webfejlesztés

Weboldaladnak semmi sem szabhat határt

Szép és még jól is működik

Egy jól működő weboldalnál sok részletre kell figyelni,hogy az valóban a célcsoporthoz is sikeresen eljusson. Mi nem veszünk el csak a külsőségekben. Arra törekszünk, hogy minden tökéletes egységet alkosson és így egy igényes, letisztult, felhasználóbarát oldalt kapjanak az érdeklődők.

Ezért tartjuk fontosnak, hogy oldalad kiemelkedő értékekkel rendelkezzen a kereső oldalak követelményeinek megfelelően (jól legyen a keresőkre optimalizálva), minden eszközön optimálisan jelenjen meg (reszponzív weboldal) és mérhető statisztikákkal legyen alátámasztva, hogy merre érdemes tovább fejleszteni .

Milyen folyamatokra számíthatsz, ha minket választasz?

A megbízás előtt egy kötetlen megbeszélés alkalmával felmérjük az igényeidet, körvonalazzuk a projektet.

A megbeszélés és látványtervek alapján briefet készítünk, ezzel együtt elküldjük ajánlatunkat a fejlesztésre.

Árajánlat elfogadása, szerződés megkötése után az információk, szövegek, képek bekérése következik. Ezután kezdjük a fejlesztést, teszteljük az oldalt. Elvégezzük a szükséges módosításokat. Így pontosan azt kapod majd, amit szeretnél.

A vállalt határidőn belül a végleges, elfogadott weboldalt kiélesítjük. Igény szerint weboldal üzemeltetést és/vagy oktatást biztosítunk.

Webdesign

Contact

Hívj bizalommal!

Kérj ingyenes árajánlatot!

A *-gal megjelölt mezők kitöltése szükséges az űrlap elküldéséhez.

Hírlevél

Hírlevelünkön keresztül rendszeresen informálódhat aktuális ajánlatainkról, újdonságainkról és eseményeinkről. Sőt még ennél is többről: exkluzív, üzleteinkben beváltható kuponokat és esemény meghívókat küldünk térítésmentesen azoknak, akik feliratkoztak hírlevelünkre. Mindez teljesen ingyenes és nem jár további kötelezettséggel. A következőket kell tennie: egyszerűen töltse ki a lenti nyomtatványt, kattintson a »küldés« gombra, hogy a jövőben megkaphassa a WebCompass személyes ajánlatait. Bármikor leiratkozhat hírlevél szolgáltatásunkról.

Contact