Webfejlesztés

Weboldaladnak csak a képzeleted szab határt

Nem csak szép,de jól is működik

Mi nem csak azt tartjuk szem előtt, hogy a weboldalad igényes, letisztult, felhasználóbarát és szép legyen, hanem ami legalább ugyan ennyire fontos, hogy célcsoportodhoz sikeresen eljuttasd üzeneted és Ők könnyen rátaláljanak oldaladra.

Ezért tartjuk fontosnak, hogy oldalad kiemelkedő értékekkel rendelkezzen a kereső oldalak követelményeinek megfelelően (jól legyen a keresőkre optimalizálva), minden eszközön megfelelően működjön (reszponzív weboldal) és mérhető statisztikákkal legyen alátámasztva, hogy merre érdemes tovább fejleszteni oldalad.

Milyen folyamatokra számíthatsz, ha minket választasz?

A megbízás előtt egy kötetlen megbeszélés alkalmával felmérjük az igényeidet, körvonalazzuk a projektet.

A megbeszélés és látványtervek alapján briefet készítünk, ezzel együtt elküldjük ajánlatunkat a fejlesztésre.

Árajánlat elfogadása, szerződés megkötése után az információk, szövegek, képek bekérése következik. Ezután kezdjük a fejlesztést, teszteljük az oldalt. Elvégezzük a szükséges módosításokat. Így pontosan azt kapod majd, amit szeretnél.

A vállalt határidőn belül a végleges, elfogadott weboldalt kiélesítjük. Igény szerint weboldal üzemeltetést és/vagy oktatást biztosítunk.

Webdesign

Contact

Hívj bizalommal!

Kérj ingyenes árajánlatot!

A *-gal megjelölt mezők kitöltése szükséges az űrlap elküldéséhez.

Hírlevél

Hírlevelünkön keresztül rendszeresen informálódhat aktuális ajánlatainkról, újdonságainkról és eseményeinkről. Sőt még ennél is többről: exkluzív, üzleteinkben beváltható kuponokat és esemény meghívókat küldünk térítésmentesen azoknak, akik feliratkoztak hírlevelünkre. Mindez teljesen ingyenes és nem jár további kötelezettséggel. A következőket kell tennie: egyszerűen töltse ki a lenti nyomtatványt, kattintson a »küldés« gombra, hogy a jövőben megkaphassa a WebCompass személyes ajánlatait. Bármikor leiratkozhat hírlevél szolgáltatásunkról.

Contact