MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

Mit szeretnél Te és mit ajánlunk mi? A fenti kérdésre adott válasz határozza meg alapjaiban azt, hogy milyen végeredményt tehetünk végül le az asztalra. Szerintünk elengedhetetlenül fontos, hogy a közös munka folyamán tényleg a Te álmaidat valósítsuk meg és megkapd a saját elképzeléseidet a legprofibb kivitelezésben. Éppen ezért nagy figyelmet fordítunk Rád, az ötletedire és igyekszünk maximális támogatást és szakmai tudást nyújtani azokon a pontokon, ahol esetleg elakadtál.
HOGYAN MŰKÖDÜNK?

NÉHÁNY DOLOG AMIRE SZÁMÍTHATSZ, HA MINKET VÁLASZTASZ:

01

PROFIZMUS

Profi munkát fogsz kapni, mivel mindig naprakész a tudásunk és a legmodernebb online marketing eszközökkel dolgozunk.
02

TAPASZTALAT

Hazai és nemzetközi marketinges tapasztalat, és szakmailag elhivatott emberek dolgoznak majd a céged projektjén.
03

ELÉRHETŐSÉG

Együttműködésünk alatt  gyorsan elérsz minket, illetve nem tűnünk el, hiszen egy hajóban evezünk, ahol mindenkinek közös a célja az eredményes és sikeres projekt.
04

ŐSZINTESÉG

Nem lesz körítés és saját marketingelés, hanem baráti és korrekt kommunikáció, mert mi ebben hiszünk!

ÁTFOGÓ BRANDÉPÍTÉS ÉS ONLINE KOMMUNIKÁCIÓ

Ez hosszútávú, tudatos építkezés, aminek eredménye, hogy márkád a megalkotott brand és marketing stratégiának köszönhetően olyan pozícionálást kapjon, ami egyedi helyzetet biztosít számodra a piacon, kikerülve az árversenyből.

A MÁRKÁDBÓL OLYAN BRAND ÉPÜL, AHOL A VÁSÁRLÓK RAJONGÓKKÁ VÁLNAK.

VEVŐSZERZŐ ONLINE KAMPÁNYOK

Az új, általunk generált potenciális látogatókból érdeklődők lesznek, érdeklődőkből új vásárlók, belőlük pedig visszatérő vásárlók (ettől válik egy vállalkozás fenntarthatóvá ). Röviden ezt nevezzük értékesítési tölcsérnek.

Ez egy rövidtávon behatárolható folyamat. Olyan eseti online kampányok indulnak, melyek köszönhetően új vevőid lesznek, a visszatérő vásárlások gyakorisága megnő és a cégednél elköltött pénz mennyisége is növekszik. Ezek kellenek ahhoz, hogy egy vállalkozás online bevételei növekedhessenek.

BUSINESS ÉS MARKETING TANÁCSADÁS

Tanácsadó programunk keretén belül vezetjük a marketinged, segítjük a bizniszed tervezését és napi kapcsolatban vagyunk. Fogjuk a kezed és szakmai iránymutatást adunk, folyamatos egyeztetéssel segítjük a projektet sikerre vinni.

A konkrét kivitelezést a meglévő kollégáid vagy Te magad látod el, de munkát mentorálással, és optimalizálási javaslatokkal mi segítjük. Átnézünk mindent, és mindennapi konzultációt adunk. Tapasztalatunkat és szakmai tudásunkat tesszük elérhetővé számodra.

ONLINE MARKETING TANÁCSADÁS ÉS KONZULTÁCIÓ

Ez a konzultáció nagy segítségedre lesz, ha át szeretnéd látni az online marketing világát.

Egyedül vezeted a vállalkozásodat és szeretnéd egy szakértővel átbeszélni, hogy jó úton haladsz-e? Hatékonyságodat növelhetjük iránymutatásokkal, ami abban az esetben is hasznos lesz, ha rendelkezel saját marketingesekkel, de szeretnél rálátást a munkájukra, hogy tudd, valóban  jó eszközökkel, és költséghatékonyan dolgoznak-e.

MEGTERVEZZÜK, MEGCSINÁLJUK.

WEBCOMPASS SZOLGÁLTATÁSOK

A képi megjelenés által ismernek meg a jövőbeli ügyfeleid, ezért elengedhetetlenül fontos, hogy a potenciális vevőid felé megfelelő imázst, jó benyomást kelts. A grafikai arculattervezésnek elsődleges szerepe van ebben. A vállalkozásodnak éppen ezért nagy odafigyeléssel kell kialakítani a saját arculatát. Fontos a színek és formák összhangja, az egyediség és az is, hogy összeségében mennyire pozitív megítélést keltesz a vevőkben.

Kiemelkedő fontosságú továbbá a logó. Egy jól megtervezett logó jól megjegyezhető és bizalmat épít a leendő ügyfélben. Mit is jelent ez? A potenciális vásárló szívesebben köt üzletet egy olyan céggel, aki egy korrekt vizuális megjelenéssel rendelkezik. Tehát a logód legyen felismerhető, egyedi és utaljon a termékeidre/szolgáltatásodra.
Ide tartozik még a névjegykártyád és a weboldalad is, hiszen ezekkel a potenciális ügyfeleid elképzelhető, hogy hamarabb találkoznak, mint veled személyesen. Ezekben az esetekben egy vizuális első benyomás alapján fognak dönteni, hogy bizalmat szavaznak-e Neked és ha ebben az első pillanatban nem sikerült őt az arculatoddal meggyőzni üzletet is veszithetsz.

Ezekhez a fontos részletekhez nyújtunk segítséget. A tervezés során látványtervvel mutatjuk meg, hogy a valóságban hogyan fog megjelenni a logód azokon a felületeken amiket választasz.

Egy jól működő weboldalnál sok részletre kell figyelni,hogy az valóban a célcsoporthoz is sikeresen eljusson. Mi nem veszünk el csak a külsőségekben. Arra törekszünk, hogy minden tökéletes egységet alkosson és így egy igényes, letisztult, felhasználóbarát oldalt kapjanak az érdeklődők.

Ezért tartjuk fontosnak, hogy oldalad kiemelkedő értékekkel rendelkezzen a kereső oldalak követelményeinek megfelelően (jól legyen a keresőkre optimalizálva), minden eszközön optimálisan jelenjen meg (reszponzív weboldal) és mérhető statisztikákkal legyen alátámasztva, hogy merre érdemes tovább fejleszteni .

A megfelelő, egységes hatás érdekében minden márkakommunikáció alapját egy jól átgondolt stratégia képzi.
Egy alaposan kidolgozott terv nem csak abban segít a vállalkozásnak, hogy nyomon tudjuk követni a célokat és azok teljesülését, hanem szerves részét képzi a marketingcsatornák által alkotott együttműködéseknek.

Hogyan is néz ki mindez nálunk?

– Először is alaposan átbeszéljük az üzlet céljait, piacát, versenyelőnyeit.
– Meghatározzuk azokat az irányokat, amik a marketingünket segíteni fogják. Kiemelt szerepet szánva a közösségi platformoknak.
– Végül példákon keresztül bemutatjuk azt a kommunikációs stílust, ami a leghatékonyabb munkához vezet.

Egy vállalkozás bemutatásához és népszerűsítéséhez elengedhetetlen elem a jól működő grafikai anyagok készítése. Miután arculatod elkészült a termékeidet, szolgáltatásaidat így tudod prezentálni.

Nagyon fontos, hogy üzeneted eljusson a célközönséghez. Minden kiadványnak érdekesnek és figyelemfelkeltőnek kell lennie, ami megfogja az érdeklődőket és természetesen illeszkedik a vállalkozásod arculatába.

A siker nagy mértékben múlik a jól megtervezett szóróanyagokon. Ezzel lehet még nagyobb érdeklődésre szert tenni. Az ilyen grafikai anyagoknál fontos szempont, hogy egyedi, kreatív és feltűnő végeredmény szülessen, DE legalább ennyire fontos, hogy átlátható, letisztult kialakítású, valamint olvasható és megfelelő nyelvtani tördelésű tartalom készüljön.

Manapság nem elég jelen lenni a közösségi média platformjain, tisztában kell lennünk azokkal a kulcsfontosságú tényezőkkel, hogy pontosan kinek, mikor, mit és hogyan érdemes közölnünk. Ahhoz hogy, valódi közösséget teremtsünk fontos, hogy milyen háttérrel látjuk el a kommunikációnkat. Oldalunknak nem szabad elvesznie az újabb direkt reklámfelületek között.

Ezeket a folyamatokat visszük végig:

Felmérjük a vállalkozásod célcsoportját. Elengedhetetlen tudni azokat az információkat, hogy akiket megcélzunk és akikhez szólunk mire kiváncsiak, milyen témák érdeklik őket. Ezzel a munkafolyamattal ágyazunk meg a megfelelő kommunikációnak.
Amint meghatároztuk a célcsoportot, kiválasztjuk azokat a platformokat, ahol a vállalkozás jelen szeretne lenni.
Igény szerint teljes anyagokat gyártunk a kretív ötlettől egészen a megosztásig.
Kezeljük az oldalon történő aktivitásokat, hírdetéseket, kiemeléseket tehát építjük a közösséget.

Ügyfeleink részére teljes körű szolgáltatást nyújtunk a szerver felügyelettől kezdve a munkaállomások menedzselésén keresztül a felhasználói támogatásig. A rendszer karbantartási feladatokon túl ügyfeleink egyedi igényeit is kiszolgáljuk, legyen szó hálózat építésről, a számítógéppark költöztetésről vagy hardver és szoftver beszerzésről.

Videózást és termékfotózást is végzünk. Ezeket a folyamatokat minőségi és kreatív oldalról közelítjük meg, hiszen elengedhetetlen a hiteles tartalmakhoz. Célunk, hogy olyan figyelemfelkeltő tartalmak szülessenek, amelyeken a felhasználók szeme megakad és bármilyen platformon megállják a helyüket.

Kérj Ingyenes árajánlatot!

DOLGOZZUNK EGYÜTT!