Business Facebook

Első lépések a Meta üzleti eszközeivel. A Meta Business Suite eszköz és a Meta Vállalkozáskezelő használatával lehetőséged nyílik a következőkre:

Google firebase

Tedd alkalmazásodat a lehető legjobbá A Firebase egy olyan alkalmazásfejlesztő platform, amely segít a felhasználók által kedvelt alkalmazások és játékok létrehozásában és fejlesztésében. A Google támogatja, és több millió vállalkozás bízik benne szerte a világon.

Google reCaptcha

Könnyen hozzáadható, fejlett biztonság A reCAPTCHA egy ingyenes szolgáltatás, amely megvédi webhelyét a spamektől és a visszaélésektől. Fejlett kockázatelemzési technikákat használ az emberek és a robotok megkülönböztetésére.

Google Tag Manager

A címkekezelés egyszerűvé vált. Az összes webhelycímkét kód szerkesztése nélkül kezelheti. A Google Címkekezelő egyszerű, megbízható, könnyen integrálható címkekezelési megoldásokat kínál – ingyenesen.

Google merchant center

Érjen el több ügyfelet, és mutassa be termékeit a Google -on ingyenesen Az emberek naponta több mint milliárdszor vásárolnak a Google-on. Merchant Center-fiókkal ingyenesen hozzáadhatja termékkínálatát a Google-hoz. Adatai akkor jelenhetnek meg, amikor az ügyfelek az Önéhez hasonló termékeket keresnek a Google Keresésben, a Térképen, a YouTube-on stb.

G Suite

Így létesítenek kapcsolatot, alkotnak új dolgokat, és működnek együtt a különféle méretű csapatok. Rugalmas és innovatív megoldás, amellyel az emberek és a szervezetek is többre lesznek képesek.

Google search console

A Google Keresőben elért teljesítmény növelése A Search Console eszközeinek és jelentéseinek segítségével lemérheti webhelye forgalmát és teljesítményét a Keresésben, kijavíthatja a hibákat, és elérheti, hogy webhelye kitűnjön a Google Kereső találatai közül.

Google Cloud

Álmodj, építs és alakíts át a Google Cloud segítségével Készítsen alkalmazásokat gyorsabban, hozzon intelligensebb üzleti döntéseket, és bárhol kapcsolatba léphet az emberekkel.

Google My Busniess

Tűnj ki a Google rendszerében egy díjmentes cégprofillal A telephelyedhez vagy a szolgáltatási területedhez létrehozott díjmentes cégprofillal új ügyfeleket szerezhetsz a Google Keresőn és a Google Térképen rád bukkanó felhasználók közül. Szabd személyre a profilodat fotókkal, ajánlatokkal, bejegyzésekkel és egyebekkel.

Google Analytics

Szerezzen alapvető vásárlói betekintést. Teljes körű ismereteket szerezhet ügyfeleiről a különböző eszközökön és platformokon. A Google Analytics ingyenes eszközöket biztosít az ügyfelek útjának megértéséhez és a marketing megtérülésének javításához.